Kim Michaels is een ervaren schrijver en auteur. Hij heeft spirituele conferenties en workshops geleid in 14 landen, honderden spirituele studenten gecounseld en hij heeft talloze radioshows over spirituele onderwerpen gedaan. Kim bewandelt het spirituele pad sinds 1976. Hij heeft een ruime variatie aan spirituele leringen bestudeerd en is geoefend in veel spirituele technieken in het verhogen van bewustzijn. Sinds 2002 heeft hij gediend als boodschapper voor Jezus en andere geascendeerde meesters. 

Hij heeft vele uitvoerige leringen voortgebracht over het mystieke pad, waarvan er vele gratis beschikbaar zijn op zijn websites waarvan je de links onder links kunt vinden. Bezoek voor persoonlijke informatie www.KimMichaels.info

Deze websites staan op www.askrealjesus.nl in het Nederlands vertaald. Hier vindt je ook informatie over de conferenties die de Geascendeerde Meesters door Kim over verschillende landen in de wereld, waaronder ook in Nederland jaarlijks houden.

Voor een korte biografie over Kim Michaels kun je de volgende link volgen

 

Lees meer

 

Jurgen Foortjes is sinds 1987 bekend met de spirituele kant van het leven en heeft sindsdien kennis gemaakt met vele spirituele werkvormen die hem wegwijs maakten in het veld buiten het materiële. In 1995 begon hij zijn eigen therapeutische praktijk, waar in 2002 een vrij abrupt einde aankwam, doordat er innerlijk bij hem een verschuiving plaatsvond. In deze verschuiving was het voor hem nodig om de uiterlijke, stoffelijke leraren los te laten en op zoek te gaan naar de innerlijke leraar, die hij al snel vond in de geascendeerde meesters.

 

Hoewel hij er destijds geen bewust zicht op had, weet hij nu dat deze verschuiving van het werken met fysieke, menselijke leraren, goeroes en spirituele mentoren naar de innerlijke leraar, de meester in jezelf een typisch kenmerk is van het Aquariustijdperk.

Al die tijd heeft Jurgen geschreven over zijn levenservaringen en de inzichten die hij innerlijk ontving, maar tot publicatie kwam het niet. In 2016 startte hij een blog waarin hij begon te vertellen over zijn visie en ideeën, mede geïnspireerd door de geascendeerde meesters van wie hij inmiddels was begonnen de werken te vertalen. Deze blogteksten vormden de eerste teksten voor het boekje ‘De Wereld Binnendoor’ dat via deze website als PDF boek gratis als welkomstgeschenk te downloaden is.

In 2021 verscheen het boek ‘Intuïtieve Leerpsychologie’. Een boek gericht op het onderwijs, waarin de leidende visie achter het onderwijs vrijwel geheel gebaseerd is op de cognitieve leerpsychologie. Nog niet velen zullen de insteek van dit boek oppakken, omdat we wellicht voor meer dan 98% innerlijk toch cognitief georiënteerd zijn, ook als we menen intuïtief ingesteld te zijn. Een uitnodiging en wellicht een uitdaging.

Lees meer