In voorbereiding:

Meestersleutels tot Spirituele Vrijheid

Momenteel in vertaling:

Het is een grondstelling dat de waarheid je vrij zal maken en de waarheid die dit boek bevat zal je inderdaad de sleutels tot spirituele vrijheid geven. Er is waarschijnlijk geen ander boek dat je zo’n helder en toegankelijk beeld van de dynamiek van het universum zal geven. Dit is waarlijk het grote plaatje dat veel van jouw vragen over de spirituele kant van het leven zal beantwoorden.

 

Het boek is een directe openbaring door Lord Maitreya, die de hoofddocent was in een mysterieschool die algemeen bekend is als de Hof van Eden. Maitreya legt met grote diepgang uit wat de val van de mensheid veroorzaakte, wat in werkelijkheid de val in een lagere staat van bewustzijn was. In deze geestesgesteldheid lijkt alles gedefinieerd te worden door z’n relatie met twee tegenovergestelde polariteiten, zoals goed en kwaad. Maar in werkelijkheid worden beiden polariteiten gedefinieerd door de geest die afgescheiden is van de eenheid van God.

 

Maitreya verklaart hoe het inderdaad voor leerlingen in de mysterieschool nodig was om met deze ‘kennis van goed en kwaad’ te experimenteren. De val werd dus niet veroorzaakt doordat de leerlingen experimenteerden, maar door hun onbereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor het nemen van hun eigen beslissingen. De leerlingen gebruikten vervolgens het dualistische bewustzijn om hun afscheiding van de leraar te ‘rechtvaardigen’ en veel mensen hebben deze beslissing tot op de dag van vandaag nog steeds hoog gehouden. De enige manier om dus spirituele voorgang te boeken voorbij een bepaald punt, is om opnieuw de vrede te sluiten met jouw spirituele leraar.

 

Maitreya legt ook uit hoe uiterlijke religies in feite gecreëerd zijn om het niet terugkeren naar de spirituele leraar te rechtvaardigen. Religies wekken de indruk dat je gered kunt worden, zonder vrede met de leraar en dus met God te sluiten. Hij zet een pad uit voor verandering in het religieuze debat die alles spirituele zoekers kunnen helpen inzetten.

 

Maitreya geeft ook in volle diepte weer hoe het gehele universum werkt, inclusief de oorsprong van het kwaad, het bestaan van sferen boven en voorbij die van onszelf, de leeftijd van de aarde en vele evoluties die het klaslokaal van de aarde hebben gepasseerd sinds het 2,5 biljoen jaar geleden voor het eerst door zelf-geware wezens werd bewoond. Nogmaals, deze openbaringen zullen je helpen het grote plaatje te zien en zo veel vragen beantwoorden die andere spirituele of religieuze leringen onbeantwoord laten.

 

 

Eigen werk:

[purchase_link id=”0″ style=”” color=”” text=”deel 1″]