In voorbereiding:

Nieuwe download:

Een tijd geleden was ik begonnen met de vertaling van het boek ‘Mijn levens met Lucifer, Satan, Hitler en Jezus’. Het bleek echter dat dit boek (zie ‘Aanrader’ in de kolom rechts hiernaast) inmiddels vertaald was door Tineke van der Zee. Dat was een communicatiefoutje waarin niet helder was dat wij alle twee met hetzelfde boek bezig waren. Maar Tineke had het boek al klaar toen we hier achter kwamen. Hoewel het mij meer gaat om het vertalen op zich en wat dit mij brengt, dan het vertalen van het boek op zich, heb ik toen wel overwogen door te gaan met vertalen, maar toch besloten om ermee te stoppen.

Toch heb ik een 150 van de bijna 600 pagina’s vertaald en om het niet helemaal als ‘voor niets’ te laten liggen heb ik besloten dit gedeelte alsnog te redigeren en als gratis download op deze website aan te bieden. Dit omdat ik dit boek toch vooral zie als een zeer revolutionair boek in de zin dat het ons echt een goed overzicht geeft op wie wij zijn en waarom wij hier zijn op aarde. Ik heb het boek zelf 5x gelezen en zelf denk ik ook dat het een goede vervanger zou zijn als een bijbel voor deze tijd. Daarbij teken ik aan dat ik dit niet zie als een religieus werk, als een alternatieve religie, maar als een realistische kijk op het leven in het totaal, inclusief het spirituele deel ervan. Maar dat is uiteraard aan jouw als lezer om zelf in dit boek te vinden.

Het is niet het hele boek. Het is een uitgebreide inleiding die je misschien kan inspireren tot de aanschaf van het boek, maar die voor het gedeelte zelf ook zeker een prettige ervaring kan bieden.

 

 

 

 

De Spirituele Bevrijding van Vrouwen

Momenteel in vertaling:

 

 

Een cascade van diepgaande spirituele inzichten over de situatie van vrouwen en hoe vrouwen een historische kans hebben om de samenleving in een nieuwe richting te sturen. Ontdek waarom bepaalde manipulatieve wezens ervoor kozen dat vrouwen het inferieure geslacht op aarde zouden moeten zijn en hoe dit de beschaving heeft beïnvloed. Leer hoe vrouwen zich kunnen bevrijden van de gevolgen van deze manipulatie en daardoor ook de samenleving kunnen bevrijden van de door mannen gedomineerde vooringenomenheid die de wereld nog steeds beïnvloedt, zelfs in moderne democratieën.

Naast louter inzichten, bevat dit boek ook een reeks praktische hulpmiddelen waarmee vrouwen de veranderingen die al bestaan ​​in het spirituele rijk en de hogere niveaus van het collectieve bewustzijn in fysieke manifestatie kunnen oproepen. Enkele van de behandelde onderwerpen:

Waarom vrouwen de onfeilbare waarheid in twijfel moeten trekken?
De onbekende krachten achter de onderdrukking van vrouwen
We zijn spirituele wezens en niet geschapen als mannen of vrouwen
Het potentieel voor solidariteit tussen vrouwen op wereldschaal
Waarom bepaalde religies vrouwen de schuld geven van de ‘val van de man’
Jezus heeft nooit gewild dat het christendom vrouwen zou onderdrukken
Hoe controlespellen tussen mannen en vrouwen te overwinnen?
Hoe geweld tegen vrouwen te overwinnen?
Hoe vrouwen (en mannen) te bevrijden van seksuele uitbuiting?
Hoe vrouwen te bevrijden van de controle van de machtselite?
Hoe u alle vrouwen kunt helpen een beter leven te krijgen?

 

Daarnaast als toevoeging de nieuwjaarstoespraak van Moeder Maria voor 2022, waarin zij ingaat op het komende debat over arbortus in Amerika.

 

Eigen werk:

[purchase_link id=”0″ style=”” color=”” text=”deel 1″]